Skip to content
Portret
"Portret gruaje" Viti: 1967 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Portret
"Pa fytyrë" Viti: 1990 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Portret
"I menduari" Viti: 1990 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Tout l’univers
"Brazili" Viti: 2022 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: vaj …
Tout L’univers
“Islanda, Lumenj akullnajorë" Viti: 2022 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Tout L’univers
"Liqeni Magadi, Kenia, Afrikë me flamingot në fluturim" Viti: 2022 …
Peizazhe
"Vlora" Viti: 1972 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: Vaj …
Peizazhe
"Mes pemëve" Viti: 1992 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Peizazh
"Lasgushi buzë liqenit" Viti: 1993 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Korale
"Korale1" Viti: 2021 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: teknikë …
Korale
"Korale 2" Viti: 2021 Vepër origjinale dhe unike Pershkrimi: Mediumi: …
Korale
"Korale 3" Viti: 2023 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Bocete
"Murat Toptani" Viti: 1978 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Bocete
"Shokë lufte, shokë jete" Viti: 1974 Vepër origjinale dhe unike …
Bocete
"Skënderbeu" Viti: 1981 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: vaj …
Natyrë e qetë
"Shegët" Viti: 2022 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: spatul …
Portret
"Portret vajze, me veshje popullore nga Rajca" Viti: 2021 Vepër …
Natyrë e qetë
"Kokrra shege" Viti: 2021 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
error: Permbajtja eshte mbrojtur!