Skip to content

“Korale1”

Viti: 2021

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: teknikë e përzier mbi kanavacë

Dimensionet: 50×60 cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!