Skip to content

Tout l’univers
“Tout l’univers”, ekspozita e parë me piktura e artistes dhe mësueses Iriana …
Mediat për “Mjeshtri dhe e bija”, ekspozita që sjell së bashku artistin Vilson Halimi me të bijën
“Mjeshtri dhe e bija”,ekspozita së sjell së bashku artistin Vilson Halimi me …
The exhibition “The Master and his daughter” a special artistic binomial between two artists
The exhibition "The Master and his daughter" a special artistic binomial between …
Ekspozita “Mjeshtri dhe e bija”, një binom artistik i veçantë midis dy artistëve Vilson Halimi dhe Iriana Halimi Papamihali (Sot.com)
Njëzet vjet pas ndarjes së artistit Vilson Halimi, e bija Iriana (Halimi) …
The exhibition “The Master and his daughter” a special artistic binomial between two artists
The exhibition "The Master and the Daughter" arrives to the public as …

error: Permbajtja eshte mbrojtur!