Skip to content
Skenografi
“Koncertet e Majit” Viti: 1983 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Skenografi
Skenografi me maskë Viti: 1982 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Skenografi
"Koncert me piano"Viti: 1980 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: …
Skenografi
Shfaqje e estradës Viti: 1982 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Skenografi
“Koncertet e Majit” Viti: 1983 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
Skenografi
Skenografi Viti: 1978 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: Mediumi: guash …
Skenografi
"Hijet e natës" Viti: 1980 Përshkrimi: Mediumi: penë dhe bojë …
Skenografi
"Hijet e natës" Viti: 1980 Vepër origjinale dhe unike Përshkrimi: …
error: Permbajtja eshte mbrojtur!