Skip to content

Shfaqje e estradës

Viti: 1982

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në letër

Dimensionet: 26X42cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!