Skip to content
Portret
"Portreti i Myzejenit", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1980 Përshkrimi: …
Portret
"Portreti burri", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1983 Përshkrimi: Mediumi: …
Portret
"Portret vajze", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1974 Përshkrimi: Mediumi: …
Grafikë
"Poema e mjerimit" Migjeni, Vepër origjinale dhe unike Viti: 1965 …
Grafikë
"Poema e mjerimit" Migjeni, Vepër origjinale dhe unike Viti: 1965 …
Grafikë
"Poema e mjerimit" Migjeni, Vepër origjinale dhe unike Viti: 1965 …
Pastel
"Ditë pazari", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1984 Përshkrimi: Mediumi: …
Pastel
"Binjaket Anila dhe Veneranda", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1964 …
Pastel
"Dy vajzat", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1989 Përshkrimi: Mediumi: …
Brendi
"Brendi nga Berati", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1985 Përshkrimi: …
Brendi
"Brendi nga Berati", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1985 Përshkrimi: …
Brendi
"Brendi nga Berati", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1985 Përshkrimi: …
Peizazh
"Berati", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1985 Përshkrimi: Mediumi: karbon …
Peizazh
"Berati", Vepër origjinale dhe unike Vit: 1985 Përshkrimi: Mediumi: karbon …
Peizazh
"35 vjet PPSH", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1980 Përshkrimi: …
Tematikë e lirë
"Pensionisti", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1990 Përshkrimi: Mediumi: laps …
Tematikë e lirë
"Tre djemtë", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1984 Përshkrimi: Mediumi: …
Tematikë e lirë
"Mbrëmje rinore", Vepër origjinale dhe unike Viti: 1968 Përshkrimi: Mediumi: …
error: Permbajtja eshte mbrojtur!