Skip to content
  • by

“Dy vajzat”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1989


Përshkrimi:

Mediumi: pastel në letër
Dimensionet: 35X50 cm

Artisti : Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!