Skip to content
  • by

“Binjaket Anila dhe Veneranda”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1964


Përshkrimi:

Mediumi: pastel në letër
Dimensionet: 32X40cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!