Skip to content
  • by

“Ditë pazari”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1984


Përshkrimi:

Mediumi: Pastel në letër
Dimensionet: 20 X 28 cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!