Skip to content
  • by

“Pensionisti”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1990


Përshkrimi:

Mediumi: laps në letër
Dimensionet: 18 X 22 cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!