Skip to content
  • by

“Poema e mjerimit” Migjeni, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1965


Përshkrimi:

Mediumi: penë dhe bojë
Dimensionet: 10X15cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!