Skip to content
  • by

“Berati”, Vepër origjinale dhe unike

Vit: 1985


Përshkrimi:

Mediumi: karbon në letër
Dimensionet: 35 X 47cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!