Skip to content
  • by

“Portreti i Myzejenit”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1980


Përshkrimi:

Mediumi: Karbon në letër
Dimensionet: 42cmX39cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!