Skip to content
  • by

“Brendi nga Berati”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1985


Përshkrimi:

Mediumi: Akuarel dhe penë
Dimensionet: 29cmX42cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!