Skip to content
  • by

“Tre djemtë”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1984


Përshkrimi:

Mediumi: laps në letër
Dimensionet: 20 X 30 cm

Artisti : Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!