Skip to content
  • by

“Mbrëmje rinore”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1968


Përshkrimi:

Mediumi: karbon në letër,
Dimensionet: 29X35cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!