Skip to content
  • by

“Portret vajze”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1974


Përshkrimi:

Mediumi: karbon dhe laps në letër
Dimensionet: 36X53cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!