Skip to content
  • by

“Poema e mjerimit” Migjeni, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1965


Përshkrimi:

Mediumi: laps në letër
Dimensionet: 17X25cm

Artisti : Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!