Skip to content
  • by

“Portreti burri”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1983


Përshkrimi:

Mediumi: karbon në letër
Dimensionet: 33X42cm

Artist: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!