Skip to content
  • by

“35 vjet PPSH”, Vepër origjinale dhe unike

Viti: 1980


Përshkrimi:

Mediumi: laps në letër
Dimensionet: 30 X47 cm

Artisti : Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!