Skip to content

“Koncert me piano”

Viti: 1980

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në letër

Dimensionet: 29X40cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!