Skip to content

Skenografi

Viti: 1978

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në letër

Dimensionet: 30X40cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!