Skip to content

“Hijet e natës”

Viti: 1980

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: pastel në letër

Dimensionet: 20X30

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!