Skip to content
monotip

“Binjaket”

Viti: 2024

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: zgrafito

Dimensionet: 41cmX34cm

Autor: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!