Skip to content

“Koncertet e Majit”

Viti: 1983

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në fajazit

Dimensionet: 35X50cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!