Skip to content

“Koncertet e Majit”

Viti: 1983

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në letër

Dimensionet: 20X32cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!