Skip to content

Mediat për “Mjeshtri dhe e bija”, ekspozita që sjell së bashku artistin Vilson Halimi me të bijën

  • by

“Mjeshtri dhe e bija”, dokumentar mbi ekspozitën

“Mjeshtri dhe e bija”,ekspozita së sjell së bashku artistin Vilson Halimi me të bijën në |“Art dhe Art” Radio Televizioni Shqiptar

“Mjeshtri dhe e bija”,ekspozita së sjell së bashku artistin Vilson Halimi me të bijën në |“Art dhe Art” Radio Televizioni Shqiptar

“Mjeshtri dhe e bija” ekspozita në nder të babait tim Vilson Halimi – Iriana Halimi , Premium Channel“Mjeshtri dhe e bija”,ekspozita së sjell së bashku artistin Vilson Halimi me të bijën në Vizion Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Permbajtja eshte mbrojtur!