Skip to content

“Murat Toptani”

Viti: 1978

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: guash në letër
Dimensionet: 19X29cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!