Skip to content

“Pa fytyrë”

Viti: 1990

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në fajazit
Dimensionet: 62X78 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!