Skip to content

“Shokë lufte, shokë jete”

Viti: 1974

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

mediumi: guash në letër
Dimensionet: 30×40 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!