Skip to content

“Korale 2”

Viti: 2021

Vepër origjinale dhe unike


Pershkrimi:
Mediumi: Vaj në kanavacë
Dimensionet: 50X60cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!