Skip to content

“I menduari”

Viti: 1990

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në karton
Dimensionet: 25X32 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!