Skip to content

“Shegët”

Viti: 2022

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:
Mediumi: spatul në kanavacë
Dimensionet: 40X50 cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!