Skip to content

“Islanda, Lumenj akullnajorë”

Viti: 2022

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në kanavacë
Dimensionet: 60X80 cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!