Skip to content

“Korale 3”

Viti: 2023

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: akrilik në kanavacë
Dimensionet: 60X70cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!