Skip to content

“Portret vajze, me veshje popullore nga Rajca”

Viti: 2021

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: vaj në kanavac

Dimensionet: 50x60cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!