Skip to content
  • by

“Kokrra shege”

Viti: 2021

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: vaj në kanavacë
Dimensionet: 30X40cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!