Skip to content

“Portret gruaje”

Viti: 1967

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në kanavacë
Dimensionet: 45X65 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!