Skip to content

“Brazili”

Viti: 2022

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: vaj në kanavacë
Dimensionet: 60X70 cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!