Skip to content

“Vlora”

Viti: 1972

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në fajazit
Dimensionet: 48X68 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!