Skip to content

“Lasgushi buzë liqenit”

Viti: 1993

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në fajazit

Dimensionet: 50×70 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!