Skip to content

“Skënderbeu”

Viti: 1981

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:
Mediumi: vaj në karton
Dimensionet: 19X27 cm

Autor: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!