Skip to content

“Liqeni Magadi, Kenia, Afrikë me flamingot në fluturim”

Viti: 2022

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Vaj në kanavacë
Dimensionet: 50X70 cm

Autore: Iriana Halimi Papamihali

error: Permbajtja eshte mbrojtur!