Skip to content

“Mes pemëve”

Viti: 1992

Vepër origjinale dhe unike


Përshkrimi:

Mediumi: Spatul në karton
Dimensionet: 33X49cm

Autore: Vilson Halimi

error: Permbajtja eshte mbrojtur!